Connect with us

Știri

Evenimentele zilei de 6 iulie

Pe data de 6 iulie sărbătorim Ziua Internațională a Sărutului, în conformitate cu hotărârea Organizatiei Natiunilor Unite, adoptată acum două decenii.

CITEȘTE ȘI: EVENIMENTELE ZILEI DE 2 IULIE

Studiile recente au demonstrat faptul că sărutul are beneficii la cre nici nu te-ai gândi. Îmbunătățește circulația, face tenul mai frumos, previne apariția cariilor și chiar ameliorează durerile de cap. În plus, sărutul face creierul să secrete aceiași neurotransmițători ca și în cazul în care sărim cu parașuta, facem bungee jumping sau alergăm.

Sărutul însă nu este doar un simplu gest. Se pare că atât bărbații, cât și femeile sunt programați genetic pentru a săruta, iar acest fapt constituie o necesitate fiziologică. S-a dovedit că, în timpul sărutului, punem în mișcare în diferite feluri 34 de muschi din zona capului.

În prezent există încă multe legi ciudate cu privire la sărut: în Indiana, SUA, este interzis ca un om cu mustață să sărute în mod obișnuit pe cineva. În Hartford, este interzis ca bărbații să își sărute nevestele în ziua de duminică.

Nașteri importante în data de 6 iulie:

La 6 iulie 1796 s-a născut Țarul Nicolae I al Rusiei.

La data de 6 iulie 1923 s-a născut Constantin Bălăceanu-Stolnici, medic și politician român, membru de onoare al Academiei Române.

La data de 6 iulie 1946 s-a născut George W. Bush, al 43-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Decese importante la data de 6 iulie:

La data de 6 iulie au încetat din viață Ciprian Porumbescu și Louis Armstrong.

Sursa foto: openwalls.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top