Connect with us
selfie

Știri

Evită să faci asta! 4 selfie-uri de moarte!

Selfie-ul a devenit un adevărat stil de viață: oamenii se fotografiază în mall, la duș, la petrecere, în tramvai, la școală, în magazinul alimentar sau chiar pe trecerea de pietoni.

Există însă unele persoane care ajung să își facă selfie riscându-și viețile. Îți prezentăm câteva fotografii periculoase cu oameni care au supraviețuit în cele din urmă de dragul unei fotografii postate pe rețelele de socializare. În fotografia articolului puteți observa un tânăr bărbat care zâmbește de pe statuia lui Iisus Hristos din Rio de Janeiro.

CITEȘTE ȘI: TOAMNĂ CU FRUNZE ALBASTRE

Evita sa faci asta 4 selfie-uri de moarte1

 

Orice pentru o fotografie cu care să îți impresionezi prietenii: Selfie pe macara

 

Solent News & Photo Agency

 

Agățați de o antenă

 

Evita sa faci asta 4 selfie-uri de moarte3

 

Deși taurul este în spatele său, acest bărbat care participă la corridă e preocupat să iasă poza bine

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top