Connect with us
EXATLON: Cristian Daminuță ar putea fi concurent în noul sezon

Știri

EXATLON: Cristian Daminuță ar putea fi concurent în noul sezon

Exatlon își caută concurenții pentru noul sezon! La doar câteva zile de la startul pentru înscrierea la noul sezon Exatlon au început să apară în presă zvonuri despre viitori concureți.

Cristian Daminuță concurent Exatlon?

Fostul fotbalist, Cristian Daminuță ar putea fi unul din concurenții seoznului 2 Exatlon România. Conform unei surse, citate de Cancan.ro, fotbalistul ar fi semnat deja contractul și se pregătește intens pentru participarea la reality show-ul care a cucerit România.

Concursul Exatlon i-a captivat pe români, astfel că televiziunea Kanal D plănuieşte deja sezonul următor al emisiunii.

Prima vedetă care şi-ar fi dat acordul să participe în noul sezon este jucătorul Crisitan Daminuţă (28 de ani), care în trecut a fost legitimat la AC Milan şi Internazionale Milan, informează cancan.ro.

„Este foarte fericit că participă la Exatlon”, a spus unul dintre apropiaţii jucătorului, conform sursei citate. În primul sezon al emisiunii au participat sportivi precum Giani Kiriţă, Diana Bulimar sau Ion Oncescu.

De-a lungul carierei, Daminuţă a trecut pe la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo Bucureşti, AC Milan, FC Viitorul, FCM Baia Mare sau Olimpia Satu Mare. Ultima dată a evoluat pentru Abano Calcio, în Liga a IV-a din Italia.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top