Connect with us

Știri

Exatlon România versus Exatlon Mexic. Meciul anului în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!

Exatlon România versus Exatlon Mexic. Meciul anului, aşteptat de toata lumea, va putea fi urmarit in aceasta sambata, de la ora 20:00, la Kanal D!

Imnul Romaniei se va auzi sambata aceasta in indepartata Republica Dominicana, acolo unde cei 19 concurenti ramasi in cea mai urmarita competitie sportiva televizata, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, isi vor uni fortele pentru a-i infrunta in probe extrem de dificile pe concurentii de la Exatlon Mexic.

Sambata va fi o zi mare pentru intreaga Romanie care isi va sustine favoritii din ambele tabere de la “Exatlon”, Faimosii si Razboinicii, in meciul international cu concurentii care reprezinta Mexicul.

Imbracati in echipament galben, culoare solara, cei 19 competitori ai tarii noastre vor intra pe campul de lupta, in duelul cu neinfricatii mexicani.

Si cerul se rupe in timpul confruntarii intre cele doua tari. Ploua cu galeata, in timp ce concurentii se dueleaza in probe care ii testeaza la maximum.

Cine va iesi invingator, cine va lupta pana la epuizare veti putea afla sambata aceasta, la ora 20:00, in cea mai antrenanta competitie a anului, “Exatlon”, numai la Kanal D!

1 Comment

1 Comment

  1. Dany

    2018-01-18T15:46:16+02:00 at 15:46

    Meciul s-a terminat 10-4 pentru Mexim…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top