Connect with us
Exatlon: Roxana Vancea, in echipa Faimosilor, si Diana Sentes, in cea a Razboinicilor

Știri

Exatlon: Roxana Vancea, in echipa Faimosilor, si Diana Sentes, in cea a Razboinicilor

Competitie plina de rasturnari de situatie si surprize, aseara, la „Exatlon”! Odata cu lupta pentru vila, au intrat in concurs doua noi concurente – Roxana Vancea, in echipa Faimosilor, si Diana Sentes, in cea a Razboinicilor, ambele antrenoare de fitness, pasionate de sport.

Pe Roxana Vancea telespectatorii au mai avut ocazia sa o urmareasca pe micul ecran, in cadrul unui show matinal, aceasta facandu-se remarcata prin modul transant in care isi spune parerea. Ambele fete s-au descurcat foarte bine pentru prima confruntare cu traseele dificile si deja au atras atentia coechipierilor, dar si a adversarilor prin atitudine. Daca Roxana face tot ce ii sta in putere sa motiveze Faimosii in continuare, Diana pare ca si-a castigat, inca de la prima aparitie, admiratia baietilor din ambele echipe.

Razboinicii au castigat aseara confortul vilei, dupa o lupta dramatica, iar apoi a urmat jocul individual al fetelor, Ana Georgescu reusind sa intre in posesia medaliei pentru Cea mai rapida fata (01:20:81).

Exatlon: Roxana Vancea, in echipa Faimosilor, si Diana Sentes, in cea a Razboinicilor

Batalia stransa de aseara a plasat Kanal D pe locul doi in audiente, pe toate targeturile monitorizate. Astfel, pe Comercial, Kanal D a inregistrat 4,0% Rating si 13,2% cota de piata, pe National, 5,7% Rating si 15,2% cota de piata, iar la nivelul publicului de la orase, 4,4% Rating si 11,7% Share, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania. (in attach, tabele audiente)

Se anunta o competitie dramatica si in aceasta seara, de la 19:30; accidentarile, conflictele tot mai contondente intre adversari, dar si animozitati care se nasc in interiorul echipelor vor duce la un alt nivel provocarea totala „Exatlon”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top