Connect with us

Știri

Exatlon, în topul audiențelor după a șasea ediție difuzată

Lupta pentru supravietuire si cele doua probe dure pe care le-au avut de parcurs cele doua tabere de la “Exatlon”, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, au tinut cu sufletul la gura in editia de aseara aproape doua milioane de fani ai reality show-ului de la Kanal D.

Aseara, cea mai urmarita competitie sportiva televizata din Romania a pozitionat Kanal D pe primul loc, la nivelul intregii tari. Si in ceea ce priveste publicul de la orase, statia a fost pe podium, clasandu-se pe locul doi, la mica diferenta fata de liderul de audienta.

Luni, 15 ianuarie, in intervalul 20:00 – 22:55, Kanal D a inregistrat 8,8% rating si 16,9% cota de piata, pe targetul National, si 7,3% rating si 14,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

Editia de aseara a reality show-ului “Exatlon” a fost urmarita in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste un milion si jumatate (1.569.000) de fani ai emisiunii si sustinatori ai celor douazeci de concurenti.

Minutul de aur, atins la 20:51, cand telespectatorii urmareau momentul cel mai asteptat al duelului intre Mariana, de la Echipa Razboinicilor si Diana Bulimar, de la Echipa Faimosilor,  aproape doua milioane de telespectatori (1.959.000) vizionau tehnicile celor doua concurente pentru a castiga proba dificila si spectaculoasa a carelor romane.

“Exatlon” continua si in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D! in editia de astazi, telespectatorii vor putea afla in premiera cine va fi primul concurent care va parasi definitiv competitia, in urma deciziei, prin vot, a telespectatorilor.

Echipa Războinicilor de la „Exatlon”. Alina a învins-o fără milă pe Anca Surdu la proba bonus

Razboinicii de la „Exatlon” si-au luat aseara revansa si i-a infrant pe Faimosi in ambele probe extrem de solicitante, atat fizic, cat si si psihic.

Daca in prima proba, cea a carelor romane, scorul a fost strans si diferenta de un punct in favoarea Echipei Razboinicilor le-a adus acestora premiul pus in joc, 200 de pesos din care si-au cumparat produse alimentare, in cea de-a doua, bonus, Razboinicii au castigat detasat.

La cea de-a doua proba, premiul pus la bataie a fost suma de 250 de pesos pentru fiecare concurent, cu ajutorul careia acestia si-au putut alege produse de la restaurant, dintr-un meniu nu foarte variat: trei mini snitele cu piure, un taco cu carne, o felie de pizza, o bautura racoritoare si o salata.

Din Echipa Faimiosilor, in joc, au fost desemnati de catre colegi, Anca Surdu si Vladimir Draghia, in timp ce Echipa Razboinicilor a mizat pe Alina si Alex.

Alina a fost concurenta care a oferit surprize memorabile in cadrul probei bonus de aseara.

Motivata sa castige premiul, aceasta si-a adjudecat victoria in fiecare duel pe care l-a avut contra adversarei sale, Anca Surdu.

Punctul ei forte in aceasta incercare a fost stapanirea de sine in momentul in care a trebuit sa impinga discurile in cos.

Alina a marturisit, la finalul probelor, unde s-a antrenat pentru a capata deprinderile ce au ajutat-o semnificativ in proba dificila si pentru un jucator de basket profesionist.

Intr-adevar, am jucat basket, dar de cate ori merg in mall, imi plac acele jocuri pentru copii si, recunosc, ma joc acolo adesea”, a marturisit concurenta.

In cele patru runde pe care le-a jucat impotriva adversarei de temut, Alina a reusit sa se mobilizeze si a castigat fara drept de apel pe fiecare dintre acestea.

“Exatlon” continua si in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D! in editia de astazi, telespectatorii vor putea afla in premiera cine va fi primul concurent care va parasi definitiv competitia, in urma deciziei, prin vot, a telespectatorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top