Categorii Știri

EXCLUSIV! Accident cu 7 victime în BUCUREȘTI, 7 masini implicate UPDATE

Un accident rutier provocat în noaptea de 29 septembrie la ora 01:20 aproximativ, a produs 7 victime care au fost transportate de urgență de echipajele SMURD la spital.

ACTUALIZARE, ora 13:07 – Persoanele internate în spital, șase, au următoarea stare: 4 sunt externate la cerere, două fiind în stare mai gravă sunt în investigații suplimentare. Accidentul din 29 septembrie 2019, a declanșat și o ancheta împotriva drifturilor ilegale din București.

Șoferii celor două mașini care au provocat accidentul de azi-noapte au dosar penal pentru distrugere și trebuie să achite toate pagubele produse.

ACTUALIZARE, 01:49 – Conform martorilor o masina de culoare galbenă s-ar fi luat la întrecere cu un alt conducător auto, iar rezultatul a fost un impact violent în 5 mașini parcate în Piața Constituției.

Două mașini, care din primele informații se întreceau pe bulevarul Libertații, lâgă Casa Poporului, au intrat în 5 mașini parcate în parcarea din fata Casei Poporului.

Poliția a închis temporar circulația.

ISU BUCUREȘTI declarație EXCLUSIVĂ pentru HUFF.ro

„Sunt 7 mașini implicate, accidentul a fost provocat de două mașini, deocamdată starea victimelor este „în viață”. Nu există foarte multe detalii în acest moment!”, a declarat în exclusivitate pentru HUFF.ro Maior Daniel VASILE de la ISU București.

Știrea inițială

Șase persoane au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă noapte în Capitală, în care au fost implicate șase mașini. Potrivit Brigăzii Rutiere, unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției și a lovit altă mașină, aceasta fiind proiectată în 4 autoturisme parcate.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30, a avut loc un accident rutier, pe bulevardul Libertății din Capitală, în care au fost implicate șase mașini – două în mișcare și patru parcate.

În urma impactului, șase persoane au fost rănite: una rănită grav și celelalte ușor.

Potrivit Brigăzii Rutiere, un șofer care circula pe bulevardul Libertății, dinspre bulevarsul Regina Maria, către Piața Națiunilor Unite, a efectuat un viraj dreapta fără să se asigure la schimbarea direcției de mers, moment când a lovit altă mașină, care circula în aceeași direcție de mers, fără a adapta viteza de deplasare la condițiile de drum.

Cel din urmă autoturism a fost proiectat în alte patru mașini parcate, mai arată sursa citată.

LIVE – Accident cu 7 victime în BUCUREȘTI, 7 masini implicate

VIDEO 1 – Accident cu 7 victime în BUCUREȘTI, 7 masini implicate

Acest articol a fost actualizat la: 2019-09-29T13:15:46+03:00 13:15

Share
Scris de
Andrei Petrescu

Acest site foloseste cookies.

Read More