Connect with us
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor

Știri

EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor

Draga Olteanu Matei a lăsat o mare durere în sufletele românilor care au iubit-o pentru toate cele pe care ni le-a oferit de-alungul cariei sale de actriță. A fost mereu modestă și mereu considera că primește prea mult de la publicul său. O năpădeau emoțiile de fiecare dată când era aplaudată și elogiată de public. O actriță care a prețuit publicul său și care a lăsat o scrisoare românilor despre care știa că au iubit-o și apreciat-o.

Scrisoarea lăsată de Draga Olteanu Matei Românilor

„Dragii mei, când n-oi mai fi vă rog nu mă plângeți. Am încercat în întreaga mea carieră să vă ofer bucurie și zâmbete. Mereu am fost coplesită de atenția pe care mi-ați oferit-o și am considerat că îmi dați prea mult pentru ceea ce merit de fapt.

Când n-oi mai fi vă rog să vă amintiți de mine cu drag și cu bucuria pe care o aveam când interpretam fiecare rol, fie că era pe scena teatrului, fie că era în filme.

Am trăit mare parte din viața mea pe scenă, indiferent c-a fost scena teatrului sau scena filmelor în care am jucat. Nu vreau să mă plângeți. Eu vă iubesc și prețuiesc prea mult. Mă bucur că m-ați primit în sufletele voastre și mă bucur să aflu că am reușit să vă ofer bucurie.

Mă măgulește fiecare scrisoare pe care o primesc, n-am fost niciodată interesată de premii oferite de organizații, ci am considerat că cel mai important premiu pe care-l pot primi au fost reacțiile voastre când terminam de jucat o piesă de teatru. Marea marea iubire.

Rămâneți fericiți, rămâneți sănătoși, și vă mulțumesc pentru fiecare moment în care m-ați urmărit.

A voastră, 

Draga Olteanu matei”

Scrisoarea a intrat în posesia publicației HUFF.ro cu spirjinul unei prietene dragi, care n-a dorit să-i dezvăluim numele.

Noi vă mulțumim doamna Draga Olteanu Matei.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top