Connect with us

Știri

EXCLUSIV: Monica Tatoiu a vorbit pentru prima oara despre scandalul cu Elena Udrea. Cati bani a primit de la diva PMP

Elena Udrea a fost executata silit dupa un proces cu Monica Tatoiu. Diva PMP are poprire pe indemnizatia de deputat.

Aceasta a dat-o in judecata pe femeia de afaceri pentru calomnie, insa instanta a gasit nefondata acuzatia deputatei.

Monica Tatoiu a declarat in exclusivitate pentru Fresh 24 ca a primit o prima transa din banii pe care Udrea trebuie sa ii plateasca, conform instantei.

Intrebata daca se va ajunge la o intelegere cu Elena Udrea in urma sentintei judecatoresti in care deputata trebuie sa o plateasca, Monica Tatoiu a explicat ca deciziile instantei se respecta si nu se negociaza.

CITESTE SI: Monica Tatoiu da de pamant cu Vasilica din Italia: „EU TE-AS FI DAT AFARA!”

CITESTE SI: Dorin Cocos a recunoscut TOT! Ce face Elena Udrea

Aceasta ne-a spus ca diva PMP a achitat o prima parte din bani: „Nu exista intelegere in respectarea unei decizii judecatoresti definitive. Cine greseste trebuie sa plateasca. Altfel tot mai multi cetateni vor incerca sa ocoleasca legea. Am incasat prima transa din bani, 1638 lei pe luna septembrie din poprirea pe salariul deputatului in cauza”.

De asemenea, Monica Tatoiu ne-a mai spus ca situatia in care se afla Elena Udrea este una nefericita pentru contribuabilii de rand: „E ingrijorator insa ca banii provin din taxele si impozitele romanilor care in loc sa aiba in Parlament oameni responsabili au debitori de rea credinta cum este cazul de fata”.

Elena Udrea s-a plans in fata presei ca ii va fi greu sa achite toti banii pe care instanta a obligat-o, sustinand ca are toate conturile sub sechestru.

„Ma descurc cum se descurca oricine in situatia mea”, a declarat Elena Udrea pentru ziarele centrale. Din aproape 5.000 de lei, Udrea primeste acum doar 2.571, potrivit site-ului Camerei Deputatilor.

Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top