EXCLUSIV! Un echipaj SMURD isi facea SELFIE in timpul incendiului din BAMBOO

Ultimul update: sâmbătă 21 ianuarie 2017 08:06 Data publicării: sâmbătă 21 ianuarie 2017 07:39
Autor , în Știri

Clubul Bamboo a ars in aceasta noapte in totalitate, in urma unui incendiu devastator. Focul a izbucnit, deocamndata din cauze necunoscute, bilantul victimelor fiind unul provizoriu.

Unele surse sustin ca incendiul a fost provocat intentionat pentru ca proprietarii sa poata sa isi incaseze polita de asigurare. De asemenea reporterul huff.ro a surprins discutii intre patronii Bamboo care erau mult mai preocupati de bunurile detinute de club, decat de clientii aflati in interiorul localului.

In haosul declansat, un echipaj SMURD a decis sa aiba un moment de “relaxare”, echipa HUFF a surprins trei angajati SMURD care isi faceau un SELFIE.

Echipajul SMURD isi face Selfie in timp ce clubul Bamboo ardea in incendiu

Incendiul a distrus total cladirea, iar autoritatile au dechis deja dosar penal impotriva patronilor Bamboo.

Unele surse sustin ca in club s-a fumat, altele sustin ca incendiul din Bamboo a pornit din cauza sistemului nou de lumini.

Sursa: HUFF
Știri despre:    
Comentarii
  1. Bogdan , 21 ianuarie 2017 la 8:54

    Mai oligofrenilor!!.ala este echipaj SMURD??? Sau suna mai bine pentru articolul vostru dacă murdăriti imaginea instituției cu mizeriile voastre?

  2. asta , 21 ianuarie 2017 la 15:27

    oligofreni e prea bland spus.astia ar trebui dati in judecata dar probabil asta isi doresc,sa-i cunoasca si pe ei cineva.Alta varianta ar fi sa puna mana pe ei niste baieti de la smurd si sa le rupa gurile,fara sa-i vada nimeni.