Connect with us
Exercițiul de alarmare PROCIV 2017 continuă și miercuri, 19 aprilie, în municipiul București și alte 13 județe din țară.

Știri

Exercițiu de alarmare 19 aprilie – Sirenele sună în București și 13 județe

Exercițiul de alarmare PROCIV 2017 continuă și miercuri, 19 aprilie. Sirenele vor suna în municipiul București, dar și în mai multe județe ale țării.

„Aceasta este a doua zi a exercițiului de alarmare PROCIV 2017. Astăzi, 19 aprilie, sirenele vor suna între orele 10.00-12.00 în Municipiul Bucureşti și în judeţele Argeş, Bacău, Botoşani , Braşov, Buzău, Dâmboviţa, Giurgiu, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Prahova, Suceava, Vaslui”, a anunțat Departamentul pentru Situații de Urgență.

Alarmele vor suna joi, 20 aprilie, în alte zece județe Alba, Harghita, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Covasna, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj și Sibiu, iar în ultima zi a exercițiului, 21 aprilie, sirenele se vor auzi în Arad, Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Olt, Teleorman, Timiș, Vâlcea.

Citește și: DSU anunță cel mai amplu exercițiu de testare a sirenelor pentru situații de urgență, între 18 și 21 aprilie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top