Connect with us
Pe 9 si 10 iunie, la ICEEfest 2016 vin specialisti in eCommerce gata sa ne explice ultimele inovatii in domeniu.

Știri

Experti la nivel mondial in eCommerce iti dau intalnire la ICEEfest

In prima zi a festivalului, pe Focus Stage vor urca experti care si-au concentrat atentia pe partea de vanzari si optimizare.

Sectiunea va incepe la ora 10.30 cu speech-ul lui Marco Bertozzi. Global Chief Revenue in cadrul Performics, Marco e un lider in strategia digitala, ca urmare a experientei de peste 15 ani in acest domeniu. Nu e de mirare ca publicatia The Drum l-a desemnat ca fiind al 4-lea cel mai influent expert in digital din Marea Britanie.

Prima sesiune continua cu discursurile lui: James Finlayson (Verve Search – companie care serveste clienti din peste 10 tari), Antonio Eram (Netopia – segmentul de top al solutiilor de plati electronice) si Yousuf Khatib (Marketizator – un tech startup premiat ce ofera solutii de optimizare complete)

Dupa o foarte apreciata prezenta la editia de anul trecut, Ivan Imhoff ne vorbeste acum despre optimizare. Head of Conversion Rate Optimisation @ House of Kaizen, Ivan va fi pe Focus Stage incepand cu ora 12.30.

Nu ratati speech-urile reprezentantilor unor adevarati giganti ai internetului: Thorsten Hermes (Head of Strategy & Digital Innovation, Google) si Karolina Janus (Client Solutions Manager CEE, Facebook) acapareaza scena incepand cu ora 14.15.

Despre creativitate in eCommerce, de la ora 16.30:

George Frangakis, Managing Director, ForestView
Daniel Prümers, Director Business Development, Criteo
Yuval Rachlin, Regional VP Italy and Resellers, Sizmek
Karolina Janus, Client Solutions Manager CEE, Facebook
Marcin Malinowski, Head of Global Partnerships CEE, Google
Terry Taouss, Managing Director, Centro

Ziua este inchisa de 3 specialisti care lucreaza in cadrul unor companii focusate pe partea de fashion: Francesca Fabricio este Head of Private Labels @ Zoot, Marc von Brockdorff e Co-Founder & Development Manager @ Hotjar iar Yousuf Khatib ocupa functia de Chief Business Officer @ Marketizator. Ii puteti auzi incepand cu ora 17.30.

Pentru participarea la speech-urile de eCommerce de pe Focus Stage, ICEEfest a creat un bilet de acces special, in valoare de 60 euro. Detalii pe site-ul oficial al festivalului.

Alte doua sesiuni care au la baza eCommerce-ul sunt programate in a doua zi de ICEEfest, pe Innovation Stage 2, incepand cu ora 10.00.

Vezi si: ICEEfest 2016 continua competitia 200 Seconds of Fame, dedicata tuturor startup-urilor de tehnologie

Aici puteti vedea componenta fiecarui stage in parte dar iata cateva exemple din partea celor care vor vorbi despre ultimele tendinte din AdTech:

Mariusz Pawełczyk/ Commercial Director CEE, Sociomantic, companie cu 19 birouri pe 6 continente ce ofera rezultate real-time pentru marketeri din intreaga lume

Terry Taouss/ Managing Director, Centro: a facut parte din echipa care a creat SiteScout, liderul platformelor self-serv in advertising

Yuval Rachlin/ Regional VP Italy and Resellers, Sizmek: lucreaza la proiecte eCommerce de la finalul anilor 90 migrand apoi spre nisa tehnologiilor de securitate

Daniel Prümers/ Director Business Development, Criteo, companie cu peste 2.000 de angajati la nivel mondial – liderul global in digital performance advertising.

Nu puteam uita Revolutia Programmatic, alaturi de personaje care au fondat sau conduc grupuri lidere in regiunile in care activeaza.

Odysseas Ntotsikas este Fondator si Managing Director ThinkDigital Group, acum cea mai puternica retea de Digital Media din Sud Estul Europei

Dan Balotescu, Managing Partner/ Prometheus: prima agentie din Romania specializata in Programmatic media

Caspar Schlickum, CEO, EMEA/ Xaxis. Dupa 4 ani la Mindshare, Caspar gestioneaza acum operatiunile de business ale Xaxis din 17 tari

Pentru o viziune completa a complexitatii setlist-ului eCommerce aveti la indemana Agenda 2016.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – va fi deschis anul acesta de discursul Netflix, prima prezenta de acest gen in regiune pentru reteaua care a adunat peste 81 de milioane de abonati la nivel mondial.
ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS,BCR si Prometheus.

Companiile interesate sa se alature o mai pot face inca, aici.

Ultimele bilete la pretul actual, inainte de scumpirea lor, sunt disponibile pe site-ul festivalului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top