Connect with us
Explozie într-un bloc din Brăila. Ce s-a întâmplat cu proprietarul

Știri

Explozie într-un bloc din Brăila. Ce s-a întâmplat cu proprietarul

O explozie urmată de un incendiu s-a produs joi dimineaţă într-un apartament al unui bloc din municipiul Brăila. În urma deflagraţiei proprietarul locuinţei a fost rănit.

În jurul orei 10.00, în cartierul Viziru din orașul Brăila a avut loc o explozie urmată de un incendiu. Deflagraţia s-a produs la etajul al treilea al unui bloc cu patru nivele.

Proprietarul apartamentului în care a avut loc explozia este un bătrân de 83 de ani care era singur acasă şi care a fost rănit. El se află acum în grija medicilor de la SMURD sosiţi la faţa loculuI. Este conştient şi în stare stabilă, au precizat reprezentanţii ISU.

Explozia a avut loc la etajul al treilea al blocului

”A avut loc o acumulare de gaze în balcon de la o butelie neconectată la consumatori. Proprietarul de 83 de ani este conştient, fiind evaluat de un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Nu a fost afectată structura blocului şi nu s-au înregistrat pagube la celelalte apartamente. Tocaria din cornier şi geamurile balconului au fost distruse” a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri, iar incendiul a fost stins, echipajele ISU intervenind acum în bloc pentru a vedea dacă şi în alte apartamente sunt pagube. La o primă evaluare, au fost stricăciuni doar în balconul în care a avut loc deflagraţia, nu şi la locuinţele vecinilor.

Cel mai probabil, explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze pe balconul apartamentului.

Te-ar putea interesa și Explozie în Bacău: Un bărbat a murit, alți doi au fost răniți

O explozie puternică a avut loc în Bacău. Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți. Totul după ce unul dintre aceștia a lovit cu un ciocan un proiectil din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Bomba a fost găsită de unul dintre cei trei muncitori care lucrau la o exploatare forestieră, în comună Asău. Incidentul a început în pauza de masa. Atunci, unul dintre muncitori a găsit întâmplător proiectilul în pădure.

Anchetatorii susțin că bărbatul în vârstă de 26 de ani a vrut să scoată pulberea din proiectil. Pentru că nu a reușit foarte ușor, acesta a folosit un ciocan pentru a încerca să spargă bomba. În acel moment a avut loc o explozie puternică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top