Știri

Update: Ce a provocat „explozia” dintr-un centru comercial din Focsani

Panica intr-un centru comercial din Focsani, dupa ce mai multe persoane au spus ca au auzit o explozie. Din primele informatii o singura persoana a fost ranita.

Desfasurarea evenimentelor

Update 15:20: Procurorul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat la Antena 3 ca incidentul de la centrul comercial din Focsani ar fi fost provocat de un tanar care a patruns, prin spatele unui ecran al salii de cinema, intre tavanul de beton si tavanul fals al salii, provocand prabusirea tavanului fals.

De asemenea, zgomotul ar fi fost provocat de caderea tavanului.

Update 15:03: Seful Diicot a declarat ca zgomotul a fost provocat de caderea tavanului si nu a existat o explozie.

Update 13:25: Primarul din Foscani a declarat ca tavanul din centrul comercial este distrus in proportie de 80%.

sursa foto: ziaruldevrancea.ro

Update 13:17: Echipa pirotehnica a SRI a ajuns la locul incidentului

sursa foto: ziaruldevrancea.ro

Update 13:00: Centrul comercial a fost evacuat. Oamenii legii sunt in alerta.

Stire initiala:
Explozia s-a produs in sala de cinema a unui centru comercial din Focsani, potrivit directorului Serviciului de Ambulanta Vrancea, Vitalie Beţisor.

”Doua ambulante de la Serviciul de Ambulanta s-au deplasat la fata locului, unde au gasit un barbat de aproximativ 30 de ani, cu un traumatism facial in urma unei explozii”, a decalrat Vitalie Beţisor.

Potrivit sursei citate, barbatul ranit a povestit ca i-a explodat telefonul in timp ce era la cinema. Directorul Serviciului de Ambulanta a mai declarat ca barbatul este constient, cooperant si a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Vrancea.

Totodata, sursa citata a mai mentionat ca nu au mai fost ranite alte persoane.

Potrivit Antena 3, o persoana a sunat la 112 si sunt mai multe ipoteze: un individ a reusit sa actioneze un obiect explozibil. Persoana respectiva a fost imobilizata si transportata la spital. Se pare ca ar fi picat o bucata din tavan de la acel centru comercial.

O alta ipoteza este ca barbatul si-a dat foc.

Din primele informatii doar o singura persoana a fost ranita.

„Am primit solicitare la 112. s-au deplasta doua ambulante. Acolo au gasit un barbat care prezenta un traumatism facial, din unele surse din cauza unui telefon mobil.”, a declarat managerul Ambulantei Focsani.

Managerul Ambulantei din Foscani a declarat ca din primele informatii se stie ca explozia a fost cauzata de un telefon mobil.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-09-08T20:11:17+03:00 20:11

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More