Connect with us
Explozie la Mangalia. Este a doua deflagrație din județul Constanța, în doar o singură zi. Deflagrația s-a produs în curtea unui imobil...

Știri

Explozie la Mangalia. Două deflagrații în județul Constanța, într-o singură zi

Explozie la Mangalia. O butelie a explodat, vineri după-amiază, la Mangalia, fără a se înregistra victime sau pagube materiale. Este a doua explozie din această zi. De dimineaţă a femeie a fost rănită în urma producerii unei explozii din cauza unei acumulări de gaze în locuinţa sa.

Iniţial, apelul la 112 anunţase că a luat foc o butelie în acelaşi imobil. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că butelia explodase. Însă, din fericire nu s-au înregistrat victime, pentru că deflagrația a avut loc în curtea casei.

Două explozii în județul Constanța într-o singură zi

Deflagrația s-a produs, vineri dimineața, într-o casă locuită de o bătrână de 78 de ani. În urma exploziei, femeia a ajuns cu răni grave la spital.

Vecinii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat pompierii și medicii. Femeia a fost scoasă de sub dărâmături și a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, deflagraţia ar fi fost cauzată de o acumulare de gaze.

Citește și: Explozie în Constanța. O bătrână a fost dusă de urgență la spital

„Pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţă pe strada Verde din municipiul Constanţa la o casă unde s-a produs o explozie care nu a fost urmată de un incendiu.”, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top