Connect with us
Explozie la mina Uricani în această dimineaţă! Sunt mai multe victime

Știri

Explozie la mina Uricani în această dimineaţă! Sunt mai multe victime

Doi dintre minerii răniţi în explozia de la Uricani vor fi transportaţi la spitale din Bucureşti, a declarat, luni, pentru AGERPRES, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat.

„În cazul a două victime din cele trei la reevaluare, s-a constatat că prezintă arsuri mai serioase şi urmează a fi aduse la Bucureşti. Acum decolează elicopterul de la Bucureşti să-i aducă”, a spus Arafat.

Un alt miner este rănit uşor şi nu prezintă probleme grave

Totodată, Arafat a afirmat că un elicopter SMURD se află la locul exploziei pentru că, în eventualitatea în care se va scoate din subteran cel de al patrulea miner, ar putea fi nevoie de acesta.

„Păstrăm elicopterul SMURD acolo în eventualitatea că se va scoate victima a patra şi va fi nevoie de el”, a mai spus Arafat.

O explozie s-a produs luni dimineață în județul Hunedoara, la mina Uricani. Trei mineri au fost răniți, iar unul este dat dispărut. Cei trei mineri nu au răni care să le pună viața în pericol și au fost transportați către spitalul din Petroșani.

”Echipele de salvatori desfășoară activități de căutare a celei de a patra victime, iar în momentul de față nu există informații dacă este în viață. Din primele informații discutăm despre o explozie care a avut loc luni dimineață, în jurul orei 7:00, explozie urmată inclusiv de prăbușiri de galerie”, a declarat Bogdan Dănăiță, ISU Hunedoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top