Connect with us
O explozie s-a produs luni la o fabrică de piese auto din Germania! Până acum, treisprezece persoane au fost rănite, dintre care patru grav.

Știri

EXPLOZIE la un abator din Brașov. O persoană în stare CRITICĂ

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a ajuns în stare critică la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov, vineri dimineaţă, în urma unei explozii produse la un abator din Braşov.

Bărbatul prezintă arsuri pe 90% di suprafața corpului. Bărbatul a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă, dar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale acestuia”, a declarat  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

Explozia a avut loc din cauza unui compresor

„Am fost anunțat de producerea unui incident la un abator din municipiul Brașov. Se pare că incidentul s-a produs la un compresor care deservea o instalație de răcire cu amoniac. Victima era în stare de inconştientă şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov”, potrivit ISU Braşov.

Potrivit ISU Braşov, nu au mai fost persoane rănite sau evacuate în urma exploziei, iar la abator nu mai există niciun pericol de contaminare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top