Connect with us
Explozie la un bloc din Piatra Neamț. Mai multe persoane, rănite

Știri

Explozie la un bloc din Piatra Neamț. Mai multe persoane, rănite

O explozie s-a produs miercuri în Piatra Neamț, la un bloc. Autoritățile au intervenit de urgență. Se pare că mai multe persoane au fost rănite.

Update: Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma exploziei produse la un bloc de locuinţe din municipiul Piatra Neamţ, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Conform aceleiaşi surse, explozia a fost urmată de un incendiu.

„Incendiul s-a extins la faţada blocului şi la acoperiş. Până în acest moment sunt patru victime, din care trei transportate la spital (una cu arsuri grave)”, au precizat reprezentanţii IGSU.

Explozie la un bloc din Piatra Neamț – Stire initiala

O explozie a avut loc miercuri, 31 octombrie în Piatra Neamţ, într-un bloc de pe strada Dimitrie Leonida. Reprezentanţii ISU Neamţ au trimis la faţa locului toate echipajele disponibile, suplimentate de cele de la Ambulanţă, scrie monitorulneamt.ro.

Din datele preliminare oferite de ISU Neamţ au rezultat trei victime ce au fost transportate la spital. Martorii oculari spun că explozia s-a produs într-un apartament situat la etajul IV al unui bloc de pe strada menţionată, fiind urmat de un incendiu, flăcările cuprinzînd acoperişul imobilului. Se pare că explozia a fost provocată de o centrală termică.

O persoană a fost evacuată cu autoscara de la balconul unui apartament de la etajul superior. Incendiul se manifestă de la etajul 2 la etajul 4, inclusiv acoperiş, spun cei de la ISU Neamț.

Toate forțele de intervenție avute la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț au fost trimise la locul incendiului, în condițiile în care acesta se manifestă, potrivit autorităților, la etajele II, III și IV, precum și la mansarda imobilului.

Cel puțin trei persoane au fost rănite, fiind preluate de ambulanțe și transportate la spitale. Este vorba despre o femeie cu atac de panică, un tânăr cu arsuri grave, pe mai mult de jumătate din corp și despre o femeie coborâtă cu autoscara, cu arsuri minore.

Vom reveni cu detalii.

Citește și: Mureș: Explozie la o școală din Voiniceni – Doi răniți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top