Connect with us
Explozie puternică într-un bloc din Slatina. Zeci de oameni evacuați și 2 răniți grav

Știri

Explozie puternică într-un bloc din Slatina. Zeci de oameni evacuați și 2 răniți grav

O explozie gravă s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un bloc din slatina. Totul a pornit de la la o acumulare de gaze de la o centrală termică. Trei oameni au fost răniți, din care 2 au arsuri grave. 85 de persoane au fost evacuate și 20 de garsoniere nu mai pot fi locuite.

Explozie puternică într-un bloc din Slatina. Zeci de oameni evacuați și 2 răniți grav

Cele trei persoane rănite au fost transportate la spitalul din Slatina. Două dintre acestea, o femeie de 75 de ani și un bărbat de 81 de ani, au arsuri foarte grave.

În jur de 85 de oameni au fost evacuați din blocul unde a avut loc explozia și cel puțin 20 de garsoniere nu mai pto fi locuite. Primăria este responsabilă să le găsească locuințe provizorii până ce expertiza se va finaliza. Conform ISU Olt, peste 30 de pompieri au intervenit în Slatina în condițiile în care explozia a fost urmată de un incendiu. Garsoniera unde s-a produs explozia era la etajul al treilea.

În locuința unde s-a produs explozia se aflau două persoane, o femeie, în vârstă de 75 de ani, găsită conștientă, cu arsuri de gradul II la nivelul capului și suspiciune de fractură la membrul superior stâng și un bărbat, în vârstă de 81 de ani, găsit conștient, cu arsuri de gradul II la membrul superior drept.

Ambele victime au fost transportate la UPU Slatina. La fața locului a fost asistată și o femeie, cu atac de panică, dar aceasta a refuzat transportul la spital. Ulterior, un echipaj SAJ, a transportat la UPU Slatina o altă femeie, cu probleme respiratorii, relatează Mediafax.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Dana Grecu a plecat de la Antena 3

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top