EXPLOZIE in Sectorul 6 din Bucuresti, pe Valea Cascadelor FOTO

05.06.2016
EXPLOZIE in Sectorul 6 din Bucuresti, pe Valea Cascadelor FOTO

UPDATE, 14.25: Bilantul total al exploziei din Bucuresti este de 12 victime. Conform Politiei Capitalei, „din primele date a reiesit faptul ca 12 persoane ar fi suferit arsuri in urma deflagraţiei. 4 persoane au primit ingrijjiri medicale la faţa locului, iar cele 8 victime care necesita ingrijiri de specialitate sunt transportate catre Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.”

UPDATE, 13.04: Conform purtatorului de cuvant al SMURD, Bogdan Oprita, unele victime au arsuri pe mai mult de 40% din suprafata corpului.  Este vorba de 7 victime, iar una dintre acestea a fost transportata la Spitalul de Arsi, fiidn in stare mai grava, iar o alta va fi dusa la Floreasca.

Incendiul a fost stins. Oamenii legii au izolat zona si vor deschide o ancheta pentru a stabili cu exactitate de ce s-a produs aceasta explozie.

UPDATE, 13.00: Potrivit declaratiilor unui martor, facute la Antena 3, explozia a pornit de la o butelie de la un gratar din targ. Acesta a afirmat ca s-au auzit trei explozii, iar dupa prima s-a produs incendiul.

Martorul a afirmat ca incendiul a fost stins intr-un timp record, organizatorii intervenind cu stingatoare pentru lichidarea flacarilor, precizand ca evacuarea oamenilor din targ s-a desfasurat fara incidente.

UPDATE, 12.54. Conform purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov, Daniel Vasile, cei raniti au arsuri de gradul doi. Opt ambulante SMURD si trei autospeciale de pompieri s-au deplasat la locul incidentului.

O explozie puternica s-a produs duminica in jurul orei 12.00, pe strada Valea Cascadelor din Sectorul 6 din Bucuresti. Potrivit primelor informatii, deflagratia a avut loc la un targ de vechituri si a fost declansata de o butelie care a explodat.

Din primele date reiese ca sunt 6 victime, cei raniti avand arsuri foarte grave. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD si echipaje de pompieri, intrucat explozia a fost urmata de un incendiu.


EXPLOZIE BUCURESTI, pe strada Valea Cascadelor.