Externe

Accident feroviar în Grecia. 4 persoane au decedat

O nouă tragedie zguduie Europa, la nici 24 de ore după ce un avion s-a prăbușit în regiunea Mostar din Bosnia. Un tren a deraiat în Grecia, iar 4 persoane au murit.

Accident feroviar în Grecia: 4 morți

Un tren de pasageri a deraiat aseară în Grecia. Trenul aparține companiei feroviare Trainose și făcea ruta Atena-Salonic. Mai mult vagoane au deraiat brusc în apropierea municipiului Adendro, la 40 de kilometri de Salonic.

Unul dintre vagoane a deraiat atât de puternic încât a intrat într-o casă aflată pe marginea căii ferate. Presa de la Atena scrie că au murit 4 persoane, însă despre identitatea lor nu s-a aflat încă mare lucru. Alte zeci de persoane au fost rănite.

CITESTE SI: Avion prăbușit în Bosnia: 5 morți, dintre care 3 copii

CITESTE SI: Accident feroviar în Cluj: Un tren a lovit o basculantă

La bordul trenului erau aproximativ 100 de pasageri, anunță televiziunea națională din Grecia. Cele 5 vagoane care au deraiat din cauze necunoscute nu erau foarte vechi, ceea ce îngreunează și mai mult ancheta specialiștilor.

S-a vehiculat inclusiv ipoteza unei mâini criminale la mijloc, însă experții de la căile ferate grecești spun că e posibil să se fi produs o eroare tehnică de natură umană.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More