Categorii Externe

Atac sinucigaș în Afganistan. Patru oameni au murit

Atac sinucigaș în Afganistan. Patru oameni au murit în urma unui atac sinucigaș. Un atacator sinucigaș care se afla pe o motocicletă a ucis cel puțin patru persoane în Afganistan.

Este vorba de un atentat asupra unui vehicul în care se aflau oficiali din cadrul securității naționale. Cele relatate au fost declarate de o sursă pentru Reuters.

Un oficial din cadrul Ministerului de Interne a confirmat atacul. Însă, nu a putut spune câte persoane au fost ucise sau rănite.

„Atacatorul sinucigaş se afla pe o motocicletă şi s-a detonat în regiunea Pul Mahmood Khan din Kabul. Ţinta sa nu este clară, dar au existat victime” , a declarat Najib Danish, un purtător de cuvânt al Ministerului afgan de Interne.

„Cel puțin două victime aparțin forțelor de securitate”, a declarat Sediq Sediqqi, un alt purtător de cuvânt al ministerului, care a precizat că printre răniți se află și civili.

Atentatul a avut loc dimineață la ora deschiderii instituțiilor. Atacul nu a fost deocamdată revendicat, potrivit mediafax.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-11-16T14:09:54+02:00 14:09

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More