Categorii Externe

Atac terorist la Paris! Un bărbat a fost decapitat în plină stradă

Atac terorist la Paris, unde un bărbat a fost decapitat în plină stradă de un bărbat de origine musulmană. Atacatorul a fost prins la scurt timp de poliție și a fost împușcat mortal. Din primele informații incidentul este de natură teroristă.

Atac teorist la Paris, unde un bărbat a fost găsit decapitat în mijlocul străzii

Au fost scene terifiante în capitala Franței în această seară în jurul orei 17:00. Un bărbat a fost gpsit decapitat în plină stradă, iar la scurt timp atacatorul a fost găsit de poliție și împușcat mortal. Acesta avea un cuțit în mână și avea un comportament foarte agresiv.

Atacatorul a revendicat gestul extrem de rețelele de socializare, unde a postat o fotografie cu victima lipsită de viață, alături de mesajul: „Lui Macron, șeful necredincioșilor, ți-am executat unul dintre câini care a îndrăznit să-l pângărească pe Mohammed”, a scris atacatorul. Contul său de Twitter a fost suspendat imediat.

Incidentul de-a dreptul șocant a avut loc în Conflans-Sainte-Honorine (Yvelines), o suburbie a capitalei franceze. Presa din Franța scrie că victima era un profesor de istorie la un colegiu din Conflans-Sainte-Honorine, iar cu numai câteva zile în urmă le-ar fi vorbit elevilor despre libertatea de exprimare și le-ar fi arătat caricaturi ale profetului Mohamed publicate de Charlie Hebdo. Agresorul ar fi tatăl unui elev care a participat la cursul profesorului.

Criminalul a fost găsit de oamenii legii în regiunea Val-d’Oise. Acesta a refuzat să se predea și a avut un comportament agresiv, așa că polițiștii s-au văzut nevoiți să îl împuște. S-au tras aproximativ 10 focuri de armă și atacatorul a murit. Reprezentanții mass media din Franța susțin că atacatorul avea asupra lui un cuțit, dar și un pistol cu aer comprimat. Bărbatul era bine cunoscut forțelor de ordine.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2020-10-16T21:03:12+03:00 21:03

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More