Externe

Atentat terorist la Centrul Islamic din Zurich

Posibil atentat terorist la Centrul Islamic din Zurich. Autorităţile elveţiene au anunţat că trei persoane au fost împuşcate într-un atac de la Centrul Islamic din metropola Zurich. Nu există informaţii suplimentare cu privire la starea răniţilor, transmite Reuters.

UPDATE, ora 21:14: Martori oculari susțin că agresorul a deschis focul haotic asupra centrului în care se aflau credincioși din Magreb, Somalia și Eritreea.

UPDATE, ora 19:58: Momentan se cunoaște că cele 3 victime sunt adulți. Purtătorul de cuvânt al poliției elvețiene a declarat că nu știe dacă atacul are fundamente religioase.

UPDATE, ora 19:43: Pe lângă cele 3 victime, mai există și altele care au s-au aflat în proximitatea zonei unde s-a produs atentatul.

UPDATE, ora 19:42: Conform informațiilor apărute, atacatorul a reușit să scape de la locul faptei. El este căutat în aceste momente de poliția elvețiană.

Atentat la Centrul Islamic din Zurich : cel puțin 3 victime

Incidentul vine la nici 4 luni de la momentul în care un bărbat a atacat un tren în Zurich. Atunci, 3 persoane au murit și 7 au fost rănite.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-12-19T23:21:20+02:00 23:21

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More