Externe

Bill Gates a fost detronat. Cine este acum al doilea cel mai bogat om din lume

Bill Gates nu mai este al doilea cel mai bogat om din lume. Afaceristul a fost detronat și este acum al treilea cel mai bogat om din lume. În clasamentul miliardarilor, el a fost depășit financiar de CEO-ul companiei de vehciule Tesla.

Bill Gates a fost detronat de Elon Musk

Este oficial. Bill Gates nu mai este al doilea cel mai bogat om din lume. Celebrul om de afaceri a fost detronat de către Elon Musk, CEO-ul companiei Tesla care l-a depășit pe Gates în clasamentul miliardarilor. Acum Musk este pe locul doi după Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, a cărui avere este estimată la 182 de miliarde de dolari.

Averea antrepronorului Elon Musk a ajuns la 128 de miliarde de dolari. Bill Gates este pe locul trei, cu o avere evaluată la 127,7 miliarde de dolari.

William Henry Gates al III-lea, cunoscut mai ales ca Bill Gates, este co-fondator (împreună cu Paul Allen) al Microsoft Corporation. Este pe locul 3 în topul celor mai bogați oameni din lume. În timpul carierei sale la Microsoft, a fost cel mai important deținător de acțiuni al companiei până în 2014.

Cu ce se ocupă cei mai bogați oameni ai lumii

Elon Reeve Musk  este fizician, inginer, designer și proiectant industrial, inventator și inovator, programator și creator de software, antreprenor tehnologic și filantrop. Este cetățean al Africii de Sud, al Statelor Unite și Canada. Acum trăiește în SUA.

Musk este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX; co-fondator, director executiv și arhitect de produs al Tesla, Inc.; fondatorul The Boring Company; co-fondator al Neuralink; și co-fondator și inițial co-președinte al consiluilui de administrație al OpenAI..

Jeffrey Preston „Jeff” Bezos este un antreprenor american, care a jucat un rol esențial în comerțul electronic, fondator și CEO al companiei Amazon.com, Inc., o companie de vânzare cu amănuntul pe baza comenzilor prin Internet (e-commerce). Sub conducerea sa, Amazon.com a devenit cea mai mare companie cu vânzări on-line.

 

Vezi comentarii

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More