Connect with us
Caz cutremurător! Și-au omorât cu bestialitate bebelușul de nici două luni

Externe

Caz cutremurător! Și-au omorât cu bestialitate bebelușul de nici două luni

Un cuplu din Crowborough, East Sussex, Marea Britanie și-a ucis cu sânge rece bebelușul de doar 8 săptămâni. Aceștia ar fi zdruncinat-o prea tare pe fetiță, provocându-i leziuni grave atât la cap, cât și pe restul corpului. Cei doi adulți sunt judecați acum pentru crimă și ar fi susținut că nu au reușit să se acomodeze cu fiica lor și cu ieșirile acesteia de nou-născut, precum plânsul excesiv.

Bebelușul avea trei leziuni pe creieri

Tiffany Tate, în vârstă de 22 de ani, și Michael Roe, în vârstă de 33 de ani, sunt părinții micuței de două luni, Holly Roe. Bebelușul de doar 8 săptămâni a fost ucis de părinții ei după ce l-ar fi zguduit cu prea multă putere. Mama a fost cea care a sunat la uregnță, pentru că a realizat că nu respira și nu mai putea să-i audă inima.

Incidentul a avut loc pe 10 septembrie 2018. Echipajele medicale s-au deplasat la locuința celor doi și au găsit-o pe fetiță fără suflare. Medicii de pe ambulanță au încercat în zadar să o resusciteze pe micuță, iar la spital au declarat decesul acesteia. În urma examenului medico-legal, s-a constata că  micuța avea cel puțin 3 leziuni pe creier și 11 fracturi ale coastelor. Leziunile au fost provocate prin scuturare, conform specialiștilor, la intervale diferite de timp.

”Acest lucru este în concordanță cu creierul care este zdruncinat.Acesta a fost un bebeluș perfect sănătos care, în cele din urmă, se prăbușește catastrofal și fatal.”, a declarat un specialist.

Martorii susțin că cei doi nu o mai suportau pe micuță. Mama acesteia nu a reușit să se acomodeze cu micuța după naștere, motiv pentru care nu ar mai fi vrut nici măcar să o hrănească. Tatăl ar fi mărturisit că el era cel care îi dădea să mănânce și avea mai mult grijă de ea.

În plus, i-ar fi povestit unei persoane faptul că îi venea să o lovească de perete pe micuță, într-o noapte, când avea o criză de plans. În urma anchetei desfășurate de anchetatori reiese faptul că bărbatul ar fi cel care și-ar fi omorât fiica, însă ambii au negat aceste fapte. Chiar dacă se va demonstra că doar unul dintre părinți a provocat decesul, celălalt va fi acuzat de complicitate. Tiffany Tate și Michael Roe riscă acum închisoarea pe viață pentru pruncucidere.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top