Externe

Credeau că este un gunoi, dar valora 1 milion de dolari. Ce a găsit o familie pe stradă

Pe lângă pagubele produse, pandemia scoate la iveală și unele episoade pozitive. Astfel, o familie din Virginia a avut parte de un moment bizar, dar și interesant. În timp ce ieșiseră să se plimbe cu mașina pe o distanță mai lungă pentru a se dezmorți după un timp foarte îndelungat de stat în casă, au găsit doi saci despre care credeau că sunt plini de gunoi, nu că ar valora, de fapt, 1 milion de euro. Când au văzut ce se află de fapt înăuntru, au mers direct la poliție.

Credeau că este un gunoi, dar valora 1 milion de dolari. Ce a găsit o familie pe stradă

Săptămâna trecută, membrii familiei Schantz se aflau în mașina lor, când au observat că autoturismul din față a evitat în ultimul moment să lovească ceea ce părea a fi un mare sac de gunoi. Oamenii au oprit în acel moment și nu au trecut nepăsători. Au luat sacul și l-au așezat pe bancheta din spate pentru a-l arunca la gunoi când ajungeau la destinație.

„În loc să lase gunoiul în drum, s-au oprit, l-au ridicat şi l-au aruncat pe bancheta din spate.”, a relatat pentru CNN Scott Moser.

Mare le-a fost mirarea când, puţin mai târziu, au găsit alt sac aruncat pe marginea şoselei, pe care l-au aşezat alături de primul. Ajunşi acasă, au vrut să arunce „gunoiul”, însă au descoperit că în saci nu se aflau resturi, ci o mulțime de bani. Ulterior, s-a constatat că acolo se afla nu mai puțin de 1 milion de dolari.

Oamenii nu s-au gândit nicio clipă să păstreze banii, ci au anunțat numaidecât autoritățile. Acestea i-au lăudat și au apreciat gestul lor ;i spiritul civic, mai ales că „e vorba, totuşi, de 1 milion de dolari.” Autoritățile au demarat o anchetă și încearcă să afle cui aparțin, de fapt, banii.

 

 

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More