Connect with us
Dezastru în Spania în doar 24 de ore au murit 849 de morți, un record cumplit

Externe

Dezastru în Spania în doar 24 de ore 849 de morți, un record cumplit

Spania este tot mai lovită de noul coronavirus, bilanțul victimelor crește alarmant de la ora la alta. În doar 24 de ore au murit 849 de persoane. Luni erau 85000 de persoane confirmate, iar astăzi numărul persoanelor a ajuns la 94000.

Deși guvernul a luat măsuri dure pentru a preveni răspândirea coronavirus, se pare că aceste au fost tardive și populația nu a ascultat sfaturile autorităților.

Dupa cum bine știm, Spania a luat cam la o săptămâna după Italia măsuri de restrcție a circulației pe teritoriul țării. Autoritățile sunt acuzate de experți externi în sănătate că au fost foarte permisivi la începutul pandemiei și nu au luat măsurile  drastice de la început.

Românii nu pot veni acasă din Spania din cauza coronavirus

Pe 30 martie 2020 s-a emis ordonanța militar nr 6 și 5 care interzice zborurile spre din dinspre Spania pentru încă 14 zile, față de termenul  din ordonanța militar nr. 4.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top