Connect with us
Doliu în lumea filmului! Un celebru actor a murit. Și tu l-ai văzut interpretând rolul lui Batman. Iată despre cine este vorba.

Externe

Doliu! A murit un celebru actor! L-a interpretat Batman

Adam West, actorul care a interpretat rolul lui Batman în serialul omonim, care a fost difuzat în anii ’60, s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani. Actorul a murit vineri seara în locuința sa din Los Angeles. Suferea de leucemie.

Doliu! A murit un celebru actor! L-a interpretat Batman

„Tatăl nostru s-a văzut întotdeauna ca fiind Cavalerul Strălucitor şi a dorit să aibă un impact pozitiv asupra vieţii fanilor săi. El a fost şi va fi mereu eroul nostru”, a fost mesajul transmis de copiii actorului în cadrul unui comunicat, pootrivit cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: A murit un mare actor român

CITEȘTE ȘI: O mare celebritate din România a murit în timp ce se uita la meciul Simonei Halep!

Atunci când, în cadrul unui interviu, Adam West a fost întrebat ce a reprezentat rolul lui Batman pentru el, a dat următorul răspuns: ”Bani. În urmă cu mai mulţi ani am făcut o înţelegere cu Batman. A fost un moment în care Batman m-a împiedicat să obţin nişte roluri destul de bune (…) Cu toate acestea, Batman a fost acolo, şi foarte puţini oameni mi-au dat o şansă să ajung pe ecran. (…) Am decis că, din moment ce atât de mulţi oameni îl iubesc pe Batman, aş putea şi eu să-l iubesc. De ce nu? Aşa că am început să mă reinventez drept Batman. Am văzut comedia, am văzut dragostea pe care oamenii au avut-o pentru ea şi am început şi eu să o îndrăgesc”, a spus actorul, potrivit cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top