Connect with us
Doliu în lumea muzicii. O mare vedetă a murit de coronavirus

Externe

Doliu în muzică! S-a stins din cauza coronavirus. Dumnezeu sa-l ierte

Este doliu în lumea muzicii. O cunoscută vedetă a pierdut lupta cu virusului ucigaș. Aesta fusese infectat cu noul coronavirus la începutul acestui an.

Este vorba despre rapper-ul britanic Ben Chijioke, cunoscut ca Ty, care a pierdut lupta cu virusul la doar 47 de ani, informează BBC.

Ty era cunoscut pentru stilul său matur, inspirat mai mult de rapperii americani de modă veche decât de sound-ul îndrăzneţ londonez.

De asemenea, în anul 2004, artistul a fost nominalizat la premiile Mercury alături de Amy Winehouse.

Numeroase personalități din comunitatea de rap i-au adus omagii, numindu-l „un prieten, un model şi bază a rap-ului britanic”.

Momente dureroase
La începutul anului, artistul a contractat noul coronavirus, iar potrivit unei pagini create în luna aprilie pentru strângerea de fonduri, acesta fusese plasat în comă indusă.

După ce starea sa părea că se îmbunătățește, acesta a fost scos de la terapie intensivă. Din păcate însă, joi, echipa sa a confirmat decesul.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top