Categorii Externe

Ed Sheeran a devenit tată pentru prima dată. Ce nume special a ales pentru fiica sa

Celebrul cântăreț Ed Sheeran a împărtășit cu fanii lui, printr-o postare pe o rețea de socializare, cea mai importantă și fericită veste din viața lui. Astfel, artistul a anunțat cu foarte mare bucurie că el și soția lui, Cherry Seaborn, au devenit părinți pentru prima dată. Ei au împreună o fetiță sănătoasă, pentru care au ales un nume inedit, la fel cum au făcut și alte vedete de la Hollywood de-a lungul timpului.

Ed Sheeran a devenit tată pentru prima dată. Ce nume special a ales pentru fiica sa

Ed Sheeran și soția lui au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au acum o fetiță care s-a născut săptămâna trecută, așa cum reiese din mesajul postat de artist pe contul său de pe o rețea de socializare. Acesta a vrut să împartă bucuria familiei sale și cu fanii, drept pentru care a făcut marele anunț. Acecta a mărturisit că se simt în al nouălea cer de când a venit pe lume noul membru.

Ceea ce a atras atenția tuturor este numele inedit și rar pe care l-a ales pentru micuță. Astfel, ea se numește Lyra Antartica Seaborn Sherran. Artistul a cerut tuturor să respecte decizia lui de a avea parte de o anumită intimitate în această perioadă specială, până când ma urca din nou pe scenă, la care a renunțat pentru o perioadă.

„Un mesaj rapid de la mine, deoarece am câteva știri personale pe care vreau să le împărtășesc. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe uimitoare, Cherry a născut-o pe fiica noastră- Lyra Antartica Seaborn Sherran. Suntem total îndrăgostiţi de ea. Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Cu mult drag, ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă”.”, a scris artistul în dreptul unei fotografii a unei perechi de șosete pentru bebeluși, puse deasupra unei pături.

Ed Sheeran și Cherry se știu încă din liceu, în acea perioadă fiind doar amici. Au devenit iubiți în perioada de pauză dintre albumele „X” și „÷” (2015 – 2016). Cei doi au dus relația la un alt nivel la scurt timp și s-au logodit la începutul anului 2018. În același an, cu câteva zile înainte de Crăciun, cei doi s-au căsătorit. Ceremonia a fost una simplă și restrânsă. Cherry este cea care l-a inspirat pe artistul britanic să compună piesa „Perfect”, single care a urcat pe prima poziție atât în UK Singles Chart, cât și în clasamentul american Billboard Hot 100.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More