Connect with us
Explozie de proporții în Spania! Cel puțin două persoane au decedat

Externe

Explozie de proporții în Spania! Cel puțin două persoane au decedat

O explozie uriașă a avut loc în Spania azi. Mi multe clădiri de pe strada Toledo au fost puternic afectate de deflagraţia din Madrid, care s-a produs chiar lângă un azil de bătrâni. Conform primelor informații, cel puțin două persoane și-au pierdut viața.

Explozia a provocat pagube uriașe

Conform primelor informații, cel puțin două persoane și-au pierdut viața în explozie, însă nu se cunosc exact cauza exploziei și nici numărul precis al victimelor.

Clădirea se află în vecinătatea unui cămin de bătrâni și a unei biserici, ceea ce complică și mai tare situația. Autoritățile de la Madrid au anunțat că cel puțin patru etaje ale clădirii au fost afect

ate și că au fost evacuate persoanele care se aflau în interior.

Un corespondent Antena3 a transmis informații de la fața locului și a precizat că toate clădirile din jur sunt foarte afectate din cauza exploziei. Mai mult, este vorba despre clădiri extrem de vechi din centrul Madridului.

”Este o zi tristă pentru Spania, pentru că iată, în plin centru din Madrid, în strada Toledo, a căzut unul dintre edificiile înalte din Madrid, de o înălţime de nouă metri. Acest edificiu din păcate este şi foarte aproape de un azil de bătrâni care pune în pericol viaţa spaniolilor care se afllă la muncă în centrul Madridului (…)  În acest moment, nu se cunoaşte numărul exact al victimelor, dar sunt foarte afectate clădirile din jur, pentru că sunt clădiri cu o vechime considerabilă, având în vedere că sunt edificii din centrul Madridului”, a transmis Radu Trașcău, corespondent Antena 3.

Potrivit El PAIS, pompierii din Madrid au precizat că explozia a avut loc în jurul orei trei după-amiaza și a provocat cel puțin două decese.

Echipele de urgență tratează răniții pe stradă și se asigură că au fost evacuate toate persoanele din zonă.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top