Externe

Jaf la o bancă din Milano. Hoții au intrat prin sistemul de canalizare

Jaf cu luare de ostatici a fost astăzi la o bancă din Milano. Hoții au intrat, au luat ostatici, i-au obligat pe angajații băncii să deschidă seiful, după care au plecat cu banii. Și-au făcut ieșirea prin sistemul de canalizare al instituției. Conform primelor informații, în bancă erau cel puțin doi angajați care, din fericire, nu au fost răniți.

Jaf la o bancă din Milano

Este știrea momentului în lume. Un jaf cu luare de ostatici s-a petrecut astăzi, 3 noiembrie, în Milano. Hoții au pătruns în instituție, au obligat angajații să deschisă seiful, de unde au luat banii și duși au fost.

Ei au plecat prin sistemul de canalizare al băncii. Imediat după, angajații băncii au dat alarma, iar la fața locului au apărut polițiști, precum și ambulanțe, ca măsură de precauție.

Conform primelor informații, se pare că în interiorul băncii erau cel puțin doi angajați care au scăpat teferi.

Oamenii legii fac cercetări la fața locului. Atacul a avut loc în jurul orelor 08.30, chiar la deschiderea băncii. Primii doi tâlhari au intrat pe ușa principală la ora 8.39 și au scos imediat două arme.

Complicii s-au „materializat” brusc în interior, ieșind dintr-o gaură din podea, conectată la un tunel care trece de la subsol.

Conform presei străine, managerul băncii în vârstă de 48 de ani a fost lovit peste ceafă cu o armă, dar este în afara oricărui pericol. Totul s-a întâmplat în prezența unui angajat de 49 de ani, în timp ce un al treilea angajat de 30 de ani a reușit să fugă.

Banca implicată în eveniment este situată într-o zonă centrală a orașului Viale Abruzzi și Piazzale Loreto.

Zeci de mașini de poliție au ajuns imediat la fața locului. Oamenii legii au înconjurat clădirea, au blocat accesul în piață și au amenajat o zonă de securitate pentru a evita riscurile pentru trecători.

Polițiștii Biroului General de Prevenire a Protocolului au așteptat să verifice care este situația din interior înainte de a intra. În acel moment, tâlharii au activat un extinctor, creând câteva momente de confuzie pentru a-și acoperi evadarea: toți au scăpat prin subsol.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2020-11-03T12:37:13+02:00 12:37

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More