Connect with us
Larry King, internat de urgență. A fost infectat cu coronavirus la 87 de ani

Externe

Larry King, internat de urgență. A fost infectat cu coronavirus la 87 de ani

Pandemia de coronavirus continuă să reprezinte o amenințare. În ultima vreme, tot mai multe persoane publice au vorbit despre experiența lor cu acest virus, pentru a îi ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine ce presupune această boală și să îi determine să se protejeze împotriva ei. Una dintre cele mai recente victime ale coronavirusului este celebrul om de televiziune Larry King, care a fost internat de urgență.

Cum se simte Larry King

Larry King, celebrul om de televiziune, în vârstă de 87 de ani, este internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. El este tratat în Los Angeles, la Centrul Medical Cedars Sinai și face parte din categoria de risc, având, printre altele, și diabet de tip 2. Apropiații săi nu au avut voie să-l viziteze din cauza regulilor impuse în spitale odată cu izbucnirea pandemiei.

Larry are mai multe probleme de sănătate și de-a lungul timpului a fost suspus mai multor provocări. El are mai multe atacuri de cord, precum și a o intervenție chirurgicală la nivelul inimii, respectiv un by-pass. Tumoarea i-a fost descoperită la analizele de rutină pe care și le făcea anual.

Mai mult, în 2017 a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și a fost tratat și de angină pectorală, o boală provocată de scăderea fluxului sanguin către inimă. În urmă cu aproximativ un an,  i s-au pus niște stenturi și tot atunci a suferit și un atac cerebral.

„Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion”, a declarat un apropiat al ui Larry pentru ABC News.

Cea mai grea lovitură pentru marele jurnalist a fost moartea a doi dintre copiii săi, care a avut loc anul trecut. Fiul său Andy, în vârstă de 65 de ani, a murit din cauza unui infarct în iulie, iar fiica sa, Chaia, în vârstă de 52 de ani, a murit de cancer pulmonar, în august.

Larry King este recunoscut pentru stilul său vestimentar, dar și pentru cariera sa marcantă. Timp de 25 de ani a prezentat emisiunea „Larry King Live”. El a luat interviuri tuturor preşedinţilor americani cu începere din 1974 şi unor lideri politici, ca palestinianul Yasser Arafat sau preşedintele rus, Vladimir Putin, precum şi unor vedete ca Frank Sinatra, Marlon Brando sau Barbra Streisand. În prezent, se află în proces cu cea de-a șaptea soție, cu 26 de ani mai tânără decât el.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top