Connect with us
Lecție de viață de la un patruped: Bebeluș abandonat printre deșeuri, salvat de un câine

Externe

Lecție de viață de la un patruped: Bebeluș abandonat printre deșeuri, salvat de un câine

De multe ori, animalele demonstrează că au un suflet mult mai bun decât oamenii și nu pot face, sub nicio formă, mai mult rău decât aceștia. O lecție importantă, de moralitate, putem spune, ne-o oferă un câine care a salvat viața unui bebeluș, ce fusese aruncat printre deșeuri.

Câinele-salvator

Un bebeluș nou-născut a fost abandonat într-un depozit de deșeuri din în Cebu, Filipine. În acel timp, un motociclist se afla prin acea zonă. Deodată, un câine a apărut de nicăieri și a început să alerge după el, lătrând puternic.

Inițial, bărbatul nu a luat în seamă câinele și nu s-a gândit ce vrea, de fapt, crezând doar că acesta a fost deranjat de sunetul motorului. După ce câinele a lătrat fără să se oprească, motociclistul s-a gândit că vrea să îi zică ceva. Junrell s-a oprit, l-a mângâiat și și-a dat seama că ar trebui să-l urmeze.

Câinele a început să-l ghideze de pe potecă spre un depozit de deșeuri, iar motociclistul l-a urmat îndeaproape. Când a ajuns acolo, câinele s-a oprit lângă ceva ce părea a fi doar un pachet. Când s-a apropiat, bărbatului nu i-a venit să creadă că acolo era, de fapt, un nou-născut înfășurat într-un prosop, încă în viață. Deși era acolo singur, aruncat de ceva timp, starea lui era una bună.

Câinele-erou aparține unei familii care trăiește în munți

Copilul a fost imediat dus la cea mai apropiată secție de poliție. Starea acestuia era una foarte bună, motiv pentru care a putut fi salvat și este acum în afara oricărui pericol.

Această poveste emoționantă a devenit virală în mediul online, motiv pentru care unii oameni au decis să afle al cui este câinele. Astfel, voluntarii au aflat că aparține unei familii numeroase care trăiește în munți, care mai are alți 4 câini, precum și cinci pui. Deși nu au o situație materială bună, au mare grijă de animalele lor.

„Familia este iubitoare de câini și are alți 4 căței, precum și 5 pui. Nu vom uita niciodată ce ne-a spus proprietarul său: «Oricât de grea ar fi viața, chiar dacă sunt sărac, îmi hrănesc toți câinii și îi îngrijesc»”, a declarat un voluntar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top