Externe

Nigeria: Nouă oameni au ars de vii, după ce o cisternă cu combustibil a explodat

Momente grele în Nigeria! O cisternă încărcată cu combustibil a explodat joi, la o oră de vârf din trafic, provocând moartea a cel puțin 9 persoane, informează CNN.

Cisterna a intrat într-un autoturism și a luat foc pe un pod aglomerat din Lagos, pe o rută folosită de cei care lucrează în oraș și locuiesc în suburbii. Lăsând un gol imens în inimile locuitorilor din Nigeria.


<

Care a fost motivul exploziei

O cisternă încărcată cu combustibil a explodat în intervalul orelor de vârf. Nenorocirea s-a produs joi, pe autostrada Lagos Ibadan, în jurul orei locale 17.00, informează CNN.

Cel puțin nouă oameni au murit, arși de vii, în urma exploziei devastatoare. Cel puțin cinci persoane au fost rănite serios.

Citește și: Acoperiș prăbușit peste credincioși într-o biserică din Nigeria. 160 de persoane au murit, până acum

Cisterna s-a izbit de o mașină și a izbucnit în flăcări pe un pod aglomerat. În jur de 54 de autovehicule au ars din temelii, potrivit autorităților.

Mai multe echipaje de intervenție au sosit la fața locului pentru a salva oamenii care au rămas prinși în mijlocul flăcărilor. Aceștia au încercat să salveze cât mai multă lume cu putință.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-06-29T11:52:27+03:00 11:52

Share
Scris de
Apetrii Tora

Acest site foloseste cookies.

Read More