Connect with us
Nou membru în Familia Regală! Kate și William sunt extrem de fericiți

Externe

Nou membru în Familia Regală! Kate și William sunt extrem de fericiți

Familia Regală Britanică este extrem de fericită odată cu venirea unui nou membru. Copiii lui Kate și William sunt în extaz. Și-au dorit mult să se întâmple asta, iar dorința le-a fost ascultată și îndeplinită.

Nou membru în Familia Regală Britanică

Este vorba despre un patruped – un prieten de nădejde și partener de joacă, pe care copiii cuplului Kate-William și-l doreau foarte mult. De acum înainte, Familia Regală s-a mărit cu un choker spaniel pe care ducesa de Cambridge l-a primit cadou de la fratele ei James Middleton.

Ducele, ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor sunt foarte încântați de acest dar. Fratele ducesei le-a făcut această surpriză și le-a dăruit un cățel negru în vârstă de 8 luni, cu puțin timp înainte ca Lupo – patrupedul familiei să moară.

Noul cățeluș, care este nepotul lui Lupo, se află acum la Anmer Hall, reședința Norfolk din Cambridge.

Evident, cei mai încântați sunt prințul George care are șapte ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de cinci ani. Părinții lor au fost devastați când l-au pierdut pe Lupo care a fost un adevărat membru al familiei regale.

Cockerul spaniel a apărut chiar în prima fotografie oficială de familie după ce prințul George s-a născut.

Nou membru în Familia Regală! Kate și William sunt extrem de fericiți

Chokerul spaniel – corp puternic și rezistent la efort

Cockerul Spaniel Englez este un câine de talie mică spre medie, cu un corp puternic și rezistent la efort. Capul este rotund, iar urechile lungi, lăsate și acoperite cu păr ondulat sunt caracteristice rasei. Are ochii mari și rotunzi, de culoare căprui. Ca și la Cockerul Spaniel American, blana este mătăsoasă, puțin ondulată și are franjuri pe urechi, picioare și pe burtă.

Pentru a-și păstra aspectul sănătos și elegant, această rasă are nevoie de periaj zilnic. În plus, câinele trebuie dus și la salon de câteva ori pe an, pentru a fi tuns.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top