Externe

O femeie a rămas gravidă de două ori, la 10 zile distanță

O femeie a intrat în istoria medicală, după ce a rămas gravidă de două ori, la un timp foarte scurt.

Kate Hill este tânăra care i-a uimit pe medici și i-a făcut să-și pună multe semne de întrebare. Inițial, ea s-a zbătut să conceapă un copil din cauza diagnosticului de sindrom ovarian polichistic. Dar mai apoi, Kate, originară din Australia, a făcut un tratament hormonal, astfel că a reușit, cumva, să rămână gravidă de două ori, la diferență de 10 zile, conform Dailymail.
Kate Hill a apelat la un tratament hormonal, pentru că problema pe care o are o impiedică să elibereze ovulele la mijlocul ciclului menstrual. Astfel, după tratament, a reușit să rămână gravidă…de două ori, consecutiv!

Mai mult decât atât, întreaga situație reprezintă o anomalie rară, iar fenomenul se numește superfetație. La nivel mondial, doar 10 cazuri au fost înregistrate.

Astfel, Kate Hill a rămas gravidă ”la dublu” și a reușit să nască două fetițe, pe Charlotte și pe Olivia. Au fost născute în aceeași zi, prin cezariană. Ele sunt gemene non-identice, cu greutăți și dimensiuni diferite și chiar cu grupe de sânge diferite.

„Nu am realizat ce special a fost ce s-a întâmplat până nu le-am născut. Cazul meu este cu atât mai rar cu cât eu și soțul meu am înreținut relații sexuale doar o dată”, a declarat Kate pentru Today Tonight.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-03-13T14:50:29+02:00 14:50

Share
Scris de
Adrian Vrauko
Stiri Despre 10 zileinsarcinata

Acest site foloseste cookies.

Read More