Externe

Polonia: Trei morţi şi 18 răniţi după un accident de autobuz

Trei persoane au murit şi alte 18 au fost rănite în urma unui accident de autobuz provenind din Ucraina care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a ieşit brusc de pe carosabil în zona localităţii Leszczawa Dolna, în sud-estul Poloniei, au anunţat pompierii şi media locale, citate de AFP.

În jurul orei locale 23:00 (21:00 GMT), autobuzul care transporta turişti ucraineni de la Lvov spre Viena a ratat un viraj, după care a rupt bariera de securitate şi a căzut de la o înălţime mare într-o râpă, rostogolindu-se de mai multe ori.

„Trei persoane şi-au pierdut viaţa în accident”, a declarat Grzegorz Latosek, purtător de cuvânt al pompierilor locali, postului de televiziune TVN 24.

Potrivit agenţiei de presă PAP, opt dintre cele 18 persoane rănite sunt în stare gravă.

Conform media poloneze, numeroase accidente s-au produs în trecut în acelaşi loc, pe drumul naţional 28, între oraşele Sanok şi Przemysl.

Te.ar putea interesa şi: Accident în România – Pieton lovit de TIR

O persoană a fost lovită, sâmbătă, de un TIR pe trecerea de pietoni în localitatea buzoiană Poşta Câlnău.

Acesta a fost rănit şi a fost preluat de o Ambulanţă.

„Pietonul a fost preluat de ambulanţă şi din prima estimare are fractură membru inferior”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihai Drăghiciu.

Potrivit sursei citate, traficul se desfăşoară îngreunat în zonă, fiind dirijat de poliţiştii rutierii.

Citeşte şi: Accident în Roșcani, Galați. Cinci copii accidentați de un șofer care avea alcoolemia 0.99 grame la mie alcool pur în aerul expirat

Acest articol a fost actualizat la: 2018-08-18T11:12:04+03:00 11:12

Share
Scris de
Catalin Nae
Stiri Despre accidentautobuzPolonia

Acest site foloseste cookies.

Read More