Connect with us
Prințul Harry al Marii Britanii va fi din nou tată. Meghan Markle este însărcinată

Externe

Prințul Harry al Marii Britanii va fi din nou tată. Meghan Markle este însărcinată

Este vestea momentului în Marea Britanie. Prințul Harry și soția sa Meghan Markle așteaptă cel de-al doilea copil. Informația este oficială și a fost oferită de către un purtător de cuvânt al cuplului pentru agenţia britanică de ştiri Press Association, preluată de DPA şi AFP.

Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle așteaptă al doilea copil. Cei doi sunt extrem de bucuroși și au dat presei o fotografie alb negru în care apar împreună întinși pe iarbă, la umbra unui copac. În foto, Meghan ține mâna pe burtă, în timp ce prințul Harry îi zâmbește larg.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt încântați să-și aștepte al doilea copil”, a declarat pentru PEOPLE un purtător de cuvânt al cuplului.

Prințul Harry al Marii Britanii va fi din nou tată. Meghan Markle este însărcinată

Prințul Harry și Meghan Markle mai au un băiețel în vârstă de aproape 2 ani, pe nume Archie. Meghan a pierdut o sarcină despre care a vorbit cu multă emoție.

„A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc”, a scris Meghan într-un material publicat de New York Times.

Meghan și Harry au renunțat la Familia Regală

Anul trecut, Meghan și Harry au renunțat oficial la rolurile lor ca membri ai familiei regale. Dorința lor de a avea o viață de familie normală a jucat un rol important în decizia lor revoluționară. O sursă de lapalat a declarat anterior că, până la nașterea lui Archie, „știau că vor lovi butonul nuclear” cu ieșirea lor regală.

Odată cu venirea pe lume a primului lor copil, atenția lor s-a mutat pe ce pot face pentru liniștea familiei.

„A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-o puteam imagina vreodată. Așteptăm cu nerăbdare să petrecem vremuri prețioase cu el, în timp ce încet, încet începe să crească”, spunea prințul Harry la nașterea lui Archie.

Cuplul s-a mutat în Montecito, California și s-a centrat pe dezvoltarea noii fundații Archewell. A fost o reală bucurie ziua în care au devenit părinți, iar curând, se pare că vor retrăi acele momente.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top