Connect with us
Prințul Philip va fi condus pe ultimul drum doar 30 de persoane. Cine participă la nefericitul eveniment

Externe

Prințul Philip va fi condus pe ultimul drum doar 30 de persoane. Cine participă la nefericitul eveniment

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a încetat din viaţă. Prințul avea 99 de ani și multiple probleme de sănătate care au dus la deces. Recent fusese internat în spital, însă medicii erau rezervați în ceea ce priveșe starea lui.

S-a vorbit tot mai mult despre înmormântarea figurii marcante a familiei regale britanice și acum s-a aflat cine va participa la nefericitul eveniment.

Înmormântare restrânsă pentru prințul Charles

Prințul Philip a încetat din viață, iar anunțul a fost făcut de reprezentanții Palatului Buckingham. În data de 16 februarie, prințul a fost internat în spital din cauza unor probleme grave de sănătate. Ulterior a suferit o procedură pentru o afecțiune cardiacă pe care o avea, iar în total a stat 28 de zile internat. Din nefericire, organismul lui a cedat.

Situația provocată de pandemia de coronavirus este una extrem de complicată în majoritatea statelor din lume. Pandemia este amenințătoare și în Marea Britanie, motiv pentru care se va ține cont de restricțiile în vigoare chiar și la înmormântarea prințului Philip.

Astfel, se pare că înmormântarea Prințului Philip va avea loc în data de 17 aprilie, la care vor putea participa doar 30 de persoane pentru a putea fi respectate distanțarea socială și pentru a preveni îmbolnăvirea. Astfel, la ceremonie și la drumul spre locul de veci vor participa doar persoanele apropiate familiei regale.

Boris Johnson nu va participa la slujbă pentru a permite unui alt membru al familiei să meargă în locul său. Ar mai putea veni și cei patru copii ai Reginei și soții lor prințul Charles și Camilla, prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Lawrence, prințul Andrew, iar prințul Edward și Sophie Wessex se vor număra printre cei 30.

De asemenea, ar putea veni și cei opt nepoți: Peter Phillips, Zara Tindall, prințul William, prințul Harry, prințesa Beatrice, prințesa Eugenie, Lady Louise Windsor și vicontele de Severn.

Meghan Markle nu poate veni la înmormântare

Un purtător de cuvânt al Palatului a anunțat că Prințul Harry se va întoarce din Statele Unite, unde locuiește în prezent, pentru a lua parte la înmormântarea bunicului său. Acesta va sta cinci zile în carantină în Marea Britanie, așa cum prevede legea.

Meghan Markle și-ar fi dorit să participe și ea la acest eveniment nefericit și să-i fie alături soțului, însă medicul nu i-a dat voie să zboare din cauza sarcinii.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top