Externe

Rapperul MF Doom a murit. Soția lui a anunțat decesul după două luni

Este doliu în muzica rap după ce MF Doom s-a stins la vârsta de 49 de ani. Rapperul american de origine britanică, pe numele său real Daniel Dumile, avea un stil aparte de interpretare, iar la concerte apărea purtând diverse măști. Anunțul decesului său a fost făcut de către familie, pe rețelele de socializare, la două luni distanță.

Rapperul MF Doom a murit în octombrie. Acum soția a anunțat decesul

Este doliu în muzica rapp. MF Doom a murit pe 31 octombrie 2020, însă abia cum soția sa a anunțat decesul. Fanii lui au aflat că Daniel Dumile s-a stins din viață la doar 49 de ani. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare și a șocat pe toată lumea.

„Pentru Dumile. Cel mai minunat soț, tată, profesor, student, partener de afaceri, iubit și prieten pe care l-aș fi putut avea vreodată”, a scris soţia rapper-ului.

Impresarii săi au confirmat decesul pentru revista Rolling Stone. Cauza decesului este o enigmă. Nimeni nu a precizat nimic legat de contextul în care rapperul s-a stins din viață.

MF Doom s-a născut în Londra, dar în copilărie s-a mutat în New York unde a crescut și și-a făcut carieră. În adolescență a activat în grupul de hip-hop KMD. După pierderea fratelui său mai mic și a colegului său de trupă DJ Subroc, MF Doom s-a retras din muzică.

În 1997 s-a reîntors pe scenă cu un stil foarte nonconformist, purtând colanți peste față. Mai târziu a ales să-și protejeze anonimatul pentru restul carierei sale, adoptând o mască inspirată din Marvel.

MF Doom a avut debutul în 1999

Debutul său ca MF Doom a fost în 1999. Pe lângă cele șase albume solo, a produs o multitudine de compilații, colaborări și albume instrumentale. În 2004, unul din albumele sale a intrat în topuri în SUA și de-a lungul timpului a avut colaborări cu trupe și artiști celebri.

S-a remarcat îndeosebi pentru Madvillainy din 2004, care a fost înregistrat împreună cu producătorul Madlib, asigurându-i prima intrare în topul albumelor din SUA.

 

 

Acest articol a fost actualizat la: 2021-01-01T18:13:28+02:00 18:13

Share
Scris de
Nafta Andrada

Acest site foloseste cookies.

Read More