Connect with us
Regina Angliei a alungat personalul de la palat. Motivul are legătură cu prințul Harry și Meghan Markle

Externe

Regina Angliei a alungat personalul de la palat. Motivul are legătură cu prințul Harry și Meghan Markle

Regina Angliei a „alungat” personalul de la Palat pentru a evita scurgerile de informații către mass media.  S-a întâmplat pe 13 ianuarie, anul trecut, la Sandringham Estate, înainte ca prințul Harry și Meghan Markle să anunțe faptul că părăsesc Familia Regală.

Regina Angliei a alungat personalul de la palat

Anunțul retragerii prințului Harry și a soției lui Meghan Markle din Familia Regală a fost o adevărată provocare pentru regina Angliei. Vestea oficială a venit ca urmare a unor discuții intense între membrii Familiei Regale a Marii Britanii. Regina Elisabeta a făcut tot posibilul să evite scurgerile de informații de la palat către mass media.

Aceasta a „alungat”personalul de uz casnic de la palat pentru a evita scurgerea de informații. Regina ar fi ordonat personalului să stea deoparte cât timp ea a purtat discuții cu nepotul ei, prințul Harry.

Modul în care a manageriat regina această situație a fost relatat în documentarul Secretele palatelor regale.

„Regina a vrut intimitate absolută și a ales biblioteca lungă retrasă, locația primului ei discurs televizat de Crăciun”, a spus Glynis Barber, naratorul documentarului.

În interiorul camerei au avut acces doar câțiva locotenenți cheie, precum și secretarele ale prințului Harry și reginei Elisabeta. În rest, personalul care se ocupă de întreținerea palatului a fost alungat.

„Regina a instruit tot personalul ei să meargă de cealaltă parte a casei. Au vrut să rămână cât mai intimi, nu au vrut să se scurgă ceva în presă”, a declarat comentatorul regal Emily Andrews.

La întâlnirea de dinainte de marele anunț, au participat și Charles și William, dar nu și ducesa de Sussex. În cadrul întâlnirii s-au discutat detalii despre modul în care prințul Harry și Meghan Markle vor părăsi Familia Regală.

Prințul Phillip nu a participat la întâlnire, deoarece se spune că a privit plecarea lui Harry ca pe o „încălcare a datoriei”.

Prințul Harry a renunțat la titulatura regală

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie pentru Statele Unite ale Americii și a renunțat la titulatura regală. Ducele de Sussex și-a deschis o firmă de turism ecologic, Travalyst, în luna septembrie a anului 2019.

Regina Angliei a alungat personalul de la palat. Motivul are legătură cu prințul Harry și Meghan Markle

Harry a renunțat la titulatura „Alteţa sa regală” și la numele de familie regal Mountbatten-Windsor. El se semnează „Prințul Henry Charles Albert David, Duce de Sussex”.

Harry şi Meghan s-au mutat la Los Angeles după ce au renunţat la îndatoririle lor oficiale din cadrul casei regale britanice.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top