Externe

S-a izolat pe o insulă, după ce a fost depistat cu covid-19. Cum arată vila de lux în care stă un cântăreț celebru

Tot mai multe persoane publice au fost infectate cu noul virus al momentului și au ales să vorbească despre experiența lor. Unele dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale, altele au ales să se trateze acasă, deoarece nu au avut nevoie de ajutor și altele au fost complet asimptomatice. Totuși, un cântăreț celebru a ales o metodă extravagantă de a se izola, după ce a aflat că are coronavirus: s-a izolat pe o insulă, într-o vilă de lux.

Robbie Williams, izolare pe o insulă

Robbie Williams este una dintre persoanele cunoscute care au contractat coronavirusul. Celebrul cântăreț britanic s-a infectat în urma vacanței sale din Caraibe, alături de familie. La finalul lunii decembrie, au decis să facă o escapadă de care chiar aveau nevoie, după un an extrem de greu.

Totuși, vacanța nu s-a terminat bine. Artistul s-a îmbolnăvit, iar starea lui de sănătate a fost destul de precară, pentru că ar fi avut nevoie de îngrijiri. Deși acolo ar fi respectat toate regulile și s-ar fi protejat, inevitabilul s-a produs.

El s-a izolat acum pe o insulă, într-o vilă de lux, însă, din nefericire, nu se poate bucura prea mult de plajă și locurile mirifice, pentru că trebuie să respecte măsurile impuse pentru orice bolnav de covid-19. Fanii îi sunt alături și îi transmit mesaje de încurajare în mediul online.

„Este limitat la vila în care stă cu familia. Nu este tocmai cel mai prost loc din lume care trebuie pus în carantină, deși nu poate merge la plajă. Va trebui să rămână în carantină până la 14 zile.”, au spus surse apropiate vedetei.

Robbie, soția lui Ayda și cei patru copii ai lor, Teddy, Charlton, Colette și Beau locuiesc în vila Silver Raibow Eden Rock. Vila poate fi închiriată în prezent cu 106.000 de lire sterline pe săptămână, adică 630 de lire sterline/oră.

Robbie și familia lui au la dispoziție o piscină uriașă, o plajă privată, priveliști superbe și o sală de sport personală. De altfel, pot comanda mâncare de la un restaurant de lux, precum cele mai scumpe și lucoase preparate.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-01-21T20:35:14+02:00 20:35

Share
Scris de
Săndulescu Andrei

Acest site foloseste cookies.

Read More