Externe

Tragedie în lumea sportului. A murit încercând să-și salveze copilul de la înec

Lumea sportului american a fost zdruncinată de o veste îngrozitoare. Luptătorul WWE Shad Gaspard, în vârstă de 39 de ani, a decedat. Trupul neînsuflețit al sportivului a fost găsit în Venice Beach, Los Angeles, după 3 zile de la dispariția în apă. Acesta ar fi fost tras de curenți în timp ce încerca să-și salveze fiul de doar 10 ani care era la un pas de înec.

Tragedie în lumea sportului. A murit încercând să-și salveze copilul de la înec

Departamentul de poliție din Los Angeles a făcut miercuri confirmarea tragică, iar familia sa a fost înștiințată. În urmă cu câteva zile, Gaspard se afla cu familia la plajă, în California duminică. Acesta a decis să intre în apă alături de Aryeh, fiul său de 10 ani, moment în care, cei doi au fost atrași de un val puternic de curenți.

„Individul care a fost văzut aici pe plajă în această dimineață era un bărbat afro-american.  S-a potrivit cu descrierea înotătorului dispărut și găsit după eforturile de salvare pe care le-am condus aici duminică după-amiază.”, au confirmat miercuri oficialii.

Cadavrul a fost confirmat după ce a fost analizat cu grijă. A fost reprat și scos din apă la jumătatea distanței dintre digul Venice Beach și sediul salvamarilor, conform Lt. Titus Tyler, departamentul de poliție din Los Angeles. Inițial, Gaspard a fost observat de un cetățean care a anunțat autritățile.

Gaspard, alături de fiul său și un alt grup de înotători ar fi fost trași de curenți. Sportivul le-ar fi cerut salvamarilor să se ocupe de ceilalți și să îl lase pe fiu în grija sa. A reușit să îi salveze viața celui mic, însă el s-a pierdut printre valuri. Autoritățile americane au declarat că Gaspard se afla la aproximativ 50 de metri de țărm când un salvamar l-a observat, dar apoi un val s-a prăbușit peste el.

Gaspard era cunoscut pentru munca sa cu partenerul JTG din echipa de tag-uri WWE Cryme Time, dar și ca bodyguard pentru celebrități precum Britney Spears, Puff Daddy și Mike Tyson.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2020-05-21T15:54:51+03:00 15:54

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More