Categorii Externe

Un alt preot ortodox din Franța a fost împușcat în stomac în timp ce închidea Biserica Greacă din Lyon în care slujea/ Preotul se află în stare gravă

Un preot ortodox din Franța a fost împușcat în stomac în timp ce închidea Biserica Greacă din Lyon în care slujea. Preotul se află în stare gravă.

Un nou incident a avut loc în Franța. Un preot de origine greacă a fost împușcat lângă o biserică din Lyon, anunță Ministerul de Interne din Franța pe Twitter. Autoritățile au declanșat alerta și îl caută pe atacator.

Potrivit anunțului, preotul ortodox de origine greacă a fost atacat în timp ce încerca să închidă o biserică din orașul Lyon. Atacatorul a tras două gloanțe și l-a rănit grav pe preot.

Agresorul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, este dat în urmărire generală. Autoritățile au declanșat alerta.

Atacul vine la câteva zile după ce un bărbat a atacat cu un cuțit mai multe persoane aflate într-o biserică din Nisa. O femeie din Brazilia a fost decapitată de atacator.

Un bărbat singur, înarmat cu o armă de mână, s-a apropiat de el înainte de a-l împușca de două ori, transmite BFMTV, citând surse din Poliția Lyon.

Un perimetru de securitate a fost instalat în jurul scenei atacului.

știre în curs de actualizare

sursa foto: Google Street via BVMTV

Acest articol a fost actualizat la: 2020-10-31T19:35:32+02:00 19:35

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More