Connect with us
Un bilet la Loto a dezbinat o relație. Ce a putut să-i ceară o tânără iubitului ei care a câștigat marele premiu

Externe

Un bilet la Loto a dezbinat o relație. Ce a putut să-i ceară o tânără iubitului ei care a câștigat marele premiu

O tânără i-a dat cadou iubitului ei un bilet la Loto care s-a dovedit a fi câștigător. Ce a urmat după a uimit pe toată lumea și, mai mult decât atât, aproape că a dezbinat două familii. Un cadou de Crăciun a ajuns să facă furori și pe Internet, pentru că povestea a devenit virală.

Biletul loto câștigător care a dezbinat o relație

Un bilet la loto care s-a dovedit câștigător a dezbinat un cuplu. Cine ar fi crezut că se poate întâmpla așa ceva cu un cadou de Crăciun. Totul a pornit de la o tânără care i-a cumpărat iubitului ei un bilet loto menit să fie cadoul lui de Crăciun. Nici el și nici ea nu se așteptau ca acesta să fie câștigător – 500 de lire sterline.

Ei bine, din acest punct a pornit nebunia. Când și-a dat seama că biletul era câștigător și că reprezenta nu mai puțin de 500 de lire, tânăra i-a cerut iubitului ei jumătate din sumă.

Un bilet la Loto a dezbinat o relație. Ce a putut să-i ceară o tânără iubitului ei

Povestea lor a ajuns pe Internet, prezentată de către sora bărbatului, indignată de această situație. Femeia a cerut părerea internauților dorind să afle dacă e normal ca cineva să împartă cadoul primit.

„Ea crede că ar trebui să-i dea o parte din bani pentru că ea i-a dat biletul, dar eu cred că el ar trebui să păstreze toată suma pentru că biletul la loto a fost un cadou”, a spus sora câștigătorului.

Postarea a împărțit Instagramul în două. Mulți dintre internauți au fost de părere un cadou rămâne un cadou, în timp ce alții au spus că dacă lui i-ar păsa de ea, i-ar da singur bani din premiu, fără ca ea să ajungă să-i ceară.

Altcineva i-a spus să-i dea înapoi banii pe care iubita lui i-a plătit pentru bilet. Cineva a fost de părere că viitorul nu sună bine pentru cei doi iubiți, dacă au ajuns să aibă astfel de discuții.

„Nu. A fost un cadou. Dacă i-ar fi dat o pereche de pantaloni sau o mașină, s-ar fi așteptat la jumătate?”, a comentat altcineva.

Au fost păreri care au susținut că este cadoul lui și e dreptul lui să facă orice vrea cu banii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top