Connect with us
Accident în Ungaria | 46 de români la bordul unui atocar

Externe

Accident în Ungaria | 46 de români la bordul unui atocar

Un autocar în care se aflau 46 de români a fost implicat într-un accident în Ungaria. Incientul s-a produs azi dimineață la Gyor, oraș aflat la 130 de kilometri distanță de capitala ungară, Budapesta.

Patru persoane au fost rănite în urma acestui accident, iar restul persoanelor se află în afara oricărui pericol, anunță Digi 24.

Conform jurnaliștilor de la Digi 24, accidentul s-a produs chiar în centrul orașului după ce un taximetrist nu a acordat prioritate și a trecut pe culoarea roșie. Mai mult, mașina taximetristului s-a stricat în mers, fapt pentru care a trebuit să facă manevre riscante. Taximetristul a lovit un autoturism, iar autocarul cu români a încercat să evite ciocnirea, însă a lovit un stâlp de electricitate, care s-a prăbușit.

Rănile suferite de cei 4 pasageri, printre care și șoferul autocarului, sunt minore. Taximetristul care a provocat coliziunea este în stare gravă la spital, mai spune Digi 24.

Remember: Pilot român mort în Ungaria

Pe 29 februarie a avut loc un accident aviatic cumplit în aceeași țară, în care un român și-a pierdut viața. Acesta efectua un zbor de antrenament deasupra teritoriului maghiar. Pilotul se afla în avion împreună cu un elev de-al său.

CITEȘTE ȘI: Accident în Sibiu, pe Calea Șurii. Opt oameni, răniți

Avionul a decolat în dimineața zilei de 29 februarie de pe un aeroport din Tatabanya, nord-vestul Ungariei. La ora 13, ora României, pilotul care avea experiență în zbor a pierdut contactul cu turnul de control. Avionul a fost găsit imediat de serviciile de intervenție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top