Connect with us
Actorul indian Om Puri a murit la vârsta de 66 de ani, în urma unui stop cardiac.

Externe

Actorul indian Om Puri a murit la 66 de ani

Actorul indian Om Puri, unul dintre cele mai renumite nume ale cinematografiei de la Bollywood a murit la vârsta de 66 de ani, din cauza unui stop cardiac, transmite Reuters.

Cu o voce de bariton şi posedând abilitatea de a alterna cu succes între cinematografia de artă, Bollywood, Hollywood şi filmele britanice, Om Puri a fost un veritabil star internaţional, unul dintre puţinii actori indieni care au devenit celebri în Occident înainte de artiştii indieni din generaţia actuală precum Irrfan Khan şi Priyanka Chopra.

Citește și: A murit un actor apreciat de toti romanii!

El a apărut şi în câteva filme produse la Hollywood şi în Marea Britanie, inclusiv în pelicule precum ”The Reluctant Fundamentalist”, „East is East” şi ”The Hundred-Foot Journey” – în care a jucat alături de Helen Mirren.

Om Puri a jucat și alături de Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, în mai multe filme, printre care Dabang sau London Dreams.

Mai multe staruri de la Bollywood, fani şi prim-ministrul indian Narendra Modi şi-au exprimat regretul pe Twitter în urma decesului actorului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top