Connect with us

Externe

Alegeri Republica Moldova. Candidata proocidentală Maia Sandu: ”Împreună să facem ordine în țară”

Candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) la funcţia de preşedinte a Republicii Moldova, Maia Sandu, a mers astăzi la vot și a avut un mesaj simplu pentur cetățenii care își doresc o schimbare.

Aceasta a declarat imediat după ce a mers la urne că a votat pentru ca la conducerea ţării „să vină oameni oneşti şi corecţi care să ne reprezintă pe noi, pentru a putea trăi o viaţă cu demnitate în Republica Moldova”, relatează Realitatea.md.

Alegeri Republica Moldova. Candidata proocidentală Maia Sandu: ”Împreună să facem ordine în țară”

„Vreau să le spun cetăţenilor Republicii Moldova să nu le fie frică şi să vină la vot şi împreună să facem ordine în ţară. Aceste alegeri sunt extrem de importante. Noi am demonstrat că oamenii simpli, cu puţine resurse, dar oameni cu bun simţ şi intenţii bune, pot să facă diferenţa. Haideţi să mai facem un pas astăzi şi să mergem cu toţii la vot şi să le demonstrăm corupţilor, hoţilor, că noi suntem mai puternici şi mai mulţi şi vom reuşi”, a declarat Sandu.

Candidata PAS a spus că este pentru relaţii bune cu toate ţările care să fie construite pe respect reciproc şi pe respectul cetăţenilor din ambele ţări, indiferent dacă este o ţară mică sau mare.

Citește și: Cine sunt candidații la alegerile prezidențiale din Republica Moldova. Duminică are loc primul tur de scrutin

„Eu voi lupta pentru interesele cetăţenilor Republicii Moldova în raport cu toate ţările lumii. Este foarte important ca oamenii să mearga şi să voteze, atunci o să aibă dreptul să ceară socoteală de la preşedintele lor”, a mai spus Maia Sandu.

Maia Sandu este candidatul în cursa pentru funcția de președinte al Republicii Moldova din partea Partidului Acţiune şi Solidaritate și fost ministru al educaţiei (2012 – 2015).

Programul Maiei Sandu, a fost numit „Contract cu cetăţenii”. Astfel, în primul punct al contractului Sandu garantează că Preşedinţia va deveni „vocea oamenilor”. Mai mule, ea a sugerat că mandatul actualului preşedinte Nicolae Timofti, poreclit „raţa mută”, nu a fost simţit de cetăţeni.

Dacă va fi aleasă preşedinte al ţării, Maia Sandu promite că va efectua prima deplasare în Occident, spre deosebire de contracandidatul său socialist, şi că va face tot ce îi stă în putere pentru a apropia Republica Moldova de Uniunea Europeană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top